Wireframes

Wireframes zijn schematische, visuele representaties van de structuur en indeling van een website of applicatie. Ze tonen de belangrijkste elementen van de gebruikersinterface, zoals navigatie, knoppen, formulieren en inhoudsgebieden, en geven een beeld van hoe deze elementen met elkaar in verband staan. Wireframes zijn doorgaans eenvoudig en bevatten geen gedetailleerde ontwerpelementen, kleuren of afbeeldingen, om de nadruk te leggen op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. In dit blog lees je er meer over!

Meer informatie over wireframes: https://stuurlui.nl/blog/wireframes/