1. Helpdesk
  2. Veelgestelde vraag

Kan ik zelf plugins installeren op mijn website?

Niet alle plugins zijn even goed en veilig gecodeerd en het installeren ervan kan dus een bug of een beveiligingslek veroorzaken. Wil je graag een plugin gebruiken op jouw website, stuur dan een mail aan support@stuurlui.nl met de naam van de plugin en wat je er mee wilt bereiken. Wij controleren de code, of er betere alternatieven zijn en als er groen licht is, installeren we hem ook voor je. Zo ben jij er van verzekerd dat er geen onverwachte problemen en/of kosten voortkomen uit het gebruik van plugins.