Honeypot (Anti spam oplossing)

Om spam inzendingen op formulieren te voorkomen, kunnen we Honeypot installeren. Dit is een verborgen veld dat door een gebruiker nooit wordt ingevuld. Een robotspammer zal wel elk veld willen invullen, dus ook die Honeypot. Op het moment dat een inzending binnenkomt met dat veld ingevuld, zal die als spam worden gezien. Honeypot is een tool die per formulier ingesteld moet worden, dit doen wij bij livegang voor alle formulieren. Wanneer na livegang een nieuw formulier wordt toegevoegd, moet Honeypot handmatig ingesteld worden.