1. Helpdesk
  2. Veelgestelde vraag

Hoe voeg ik een tabel toe aan mijn pagina?

Deze handleiding biedt stapsgewijze instructies voor het opmaken van tabellen.

Formaat tabel instellen

1. Klik op de knop: Tabeleigenschappen

2. Vul een breedte en/of een hoogte in en klik op OK

Header en footer van tabel instellen

1. Selecteer de gehele eerste (header) of laatste (footer) rij van de tabel

2. Klik in de algemene tekstbewerker balk nogmaals de Tabel knop en selecteer:

Rij > Tabelrij eigenschappen.

3. Kies onder Rijtype voor Header of Footer en klik op OK.

4. Je ziet nu onderin de tekstbewerker THEAD (of TFOOT) staan als je de bovenste (of onderste)
cellen aanklikt.

Alleen voor Tabel Header:

5. Selecteer vervolgens de zelfde rij nogmaals en ga via de Tabel knop naar:

Cel > Tabelcel eigenschappen
6. Kies bij Celtype voor Header cel