Browsers en browsercompatibiliteit

Een browser is een programma waarmee je websites bekijkt. Veelgebruikte browsers zijn Google Chrome, Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari en Opera.

Browsercompatibiliteit

Een website zou goed getoond moeten worden in alle laatste versies van moderne browsers. Onder moderne browsers verstaan we de browsers die momenteel nog actief ondersteund worden door de bouwer. Dat zijn momenteel:
  • Microsoft Edge
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Safari
Wij testen niet standaard op oudere versies van bovenstaande browsers en 'in-app' browsers. Wij werken zelf voornamelijk met Google Chrome.